Η Παρουσια της KMG στην Ελλαδα

Η παρουσία της Krav Maga Global (KMG) στην Ελλάδα

H διεθνής οργάνωση της Krav Maga Global είναι ο πιο εξειδικευμένος φορέας εκπαίδευσης και εξέλιξης του Krav Maga, το παγκόσμια γνωστό Ισραηλινό σύστημα τακτικών αυτοάμυνας.

Με βάση την Νετάνια, στο Ισραήλ, εκπροσωπείται από το 2010 σε περισσότερες από εξήντα χώρες με πρόεδρο και επικεφαλής εκπαιδευτή τον Master Eyal Yanilov και την επίλεκτη ομάδα εκπαιδευτών “Global Instructors Team”. Η ΚΜG είναι παρούσα πλέον και στην Ελλάδα μεταφέροντας την τεχνογνωσία της και στην χώρα μας κατ'ευθείαν από την πηγή.

Περισσότερα...

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ & ΧΑΝΙΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Η παρουσία της Krav Maga Global (KMG) στην Ελλάδα

Η KMG Αθηνών & Νότιας Ελλάδος ανακοινώνει την διενέργεια εξετάσεων ασκουμένων της οργάνωσης την Παρασκευή 03/06/2016 στην Αθήνα και το Σάββατο 04/06/2016 στα Χανιά. Υπεύθυνος εξετάσεων θα είναι ο κ. ALBERT CAGALSKI Εxpert-3 . Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ασκούμενοι πιστοποιημένων σχολών KMG, είναι κάτοχοι "KMG Passport" εν ισχύ, έχουν τον απαιτούμενο χρόνο εκπαίδευσης & λάβουν την έγκριση του εκπαιδευτού τους . Περισσότερες πληροφορίες στις κατα τόπους σχολές.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ KRAV MAGA ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Krav Maga Global Athens & Southern Greece

H Krav Maga Global Athens & Southern Greece ανακοινώνει την διεξαγωγή ανοικτού σεμιναρίου για πρώτη φορά στο νησί της Πάρου στις 5 Ιουνίου 2016 ημέρα Κυριακή 13:00-17:00 με θέμα "Επιστρέφοντας στο σπίτι με ασφάλεια " διάρκειας τεσσάρων ωρών με εκπαίδευση στην ύπαιθρο σε πραγματικές συνθήκες κινδύνου! Υπεύθυνος εκπαίδευσης ο Expert 3 ALBERT KAGALSKI μέλος της Global Instructor Team. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής της διεθνούς οργάνωσης ΚΜG .Για κρατήσεις θέσεων ή περισσότερες πληροφορίες 6971914508 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ